Бианко се съгласила на  да уреди исковете си срещу Brian

...
Бианко се съгласила на  да уреди исковете си срещу Brian
Коментари Харесай

Изненада! Актрисата Есме Бианко оттегли иска си за сексуално насилие срещу Мерилин Менсън

Бианко се съгласила на  да уреди исковете си против Brian Warner и Marilyn Manson Records, Inc., с цел да даде късмет на живота и кариерата си да тръгнат по естествен път “, сподели юристът на актрисата Джей Елуангер.

 

Есме Бианко беше измежду една от над десетте дами, които упрекнаха Мерилин Менсън в принуждение. Тя споделя, че се срещнала с музиканта през 2009 година на снимачната площадка на клипа " Искам да те убия, както вършат във филмите ", където е трябвало да играе жертва на принуждение - само че в последна сметка тя в действителност се трансформира в такава.

 

След фотосите обаче Бианко стартира връзка с Менсън и тя се реалокира при него. Актрисата твърдеше, че артистът изцяло направлявал живота й, биел я и я унижавал непрекъснато. Бианко избягала от къщата на Менсън, откакто един път я преследвал с секира.

 

В сентябре 2021 года суд отклонил один из исков о насилии и угрозах убийством, поданных срещу Мэрилина Мэнсона анонимной заявительницей (в судебных документах она фигурировала по какъв начин Джейн Доу). Помимо нее и Эсме Бьянко, на музыканта в суд подавали его бывшая ассистентка Эшли Уолтерс и модель Эшли Морган Смитлайн.

 

През септември 2021 година съдът отхвърли едно от изказванията за принуждение и смъртни закани, подадени против Мерилин Менсън от неизвестен жалбоподател (в правосъдните документи тя се появява като Джейн Доу б.р).

 

Освен нея и Есме Бианко, музикантът беше съден и от някогашната си асистентка Ашли Уолтърс и модела Ашли Морган Смитлайн.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР